seg uppdatering :/

Publicerat: 2012-08-26 Kl: 13:54:18 | I kategori: | 0 kommentarer

Hey! Sory för as dålig uppdatering! Jag har nu flyttat till stockholm och börjat ny skola, ny klass därför har jag inte hunnit blogga.
Min första dag i klassen var sjuk underbar. Alla var så snälla och "välkomnade" mej till klassen, eller ni fattar.
Sen efter skolan gick jag, Frida, Sabina och Kajsa hem till Sabina. Sen typ stack vi till mej, sen till Kajsa och sen alla ba: ska vi sticka till Frida då har vi varit hos alla. Så vi stack till Frida och körde typ blindbock hela dagen Sen ¨på kvällen, så käkade vi sushi på en mysig resturang, haha skulle nt säga att jag är bäst på att äta sushi med pinnar :P
Sen skulle Frida följa oss till bussen, när vi såg jesustanten ni vet. så hon började skrika åt oss och jagade oss. Kul skulle ja nt säga att de var, jag hade typ ett par 15cm klackar och behövde springa idom.
Så vi ringde polisen, så nu sitter hon på typ något psykhem ;)
 
Mer uppdatering kommer jag lovar! har ingen bild att lägga in sorry about that.
 
Puss Addi<3

friends :D

Publicerat: 2012-08-16 Kl: 22:04:26 | I kategori: | 3 kommentarer

 

Provridningen igår

Publicerat: 2012-08-12 Kl: 13:43:29 | I kategori: | 2 kommentarer

Hej!
Igår var jag (Addi) och provred 2st söta ponnyer. kajsa hängde med och kollade såsom mamma och henns kompis också gjorde. 
Jag vet inte riktigt om man får lässa upp bilder/filmer från provridningar, men jag lägger upp några bilder så får jag se senare. 
 
    först provred jag denna ponnyn som var en C ponny. Men vi klickade inte riktigt, jag va egentligen lite för stor sa dom. 
 
 sen provred jag denna D ponnyn. Vi klickade inte först men sen efter första galoppen så klickade vi direkt. Asso det kändes så underbart att sitta på den ponnyn (vill inte nämna namn). Så vi får se :)
 
Puss Addi<3

BLOPPIIIISSS!!

Publicerat: 2012-08-08 Kl: 19:19:06 | I kategori: | 4 kommentarer

Tjeeeena! tänkte ha en bloppis här på bloggen dårå, har massor som behöver nya hem ;)
Skulle ni vara intresserade? :D 
 <3 Lothar <3
 
Puss Addi<3
RSS 2.0